Data analyse is belangijk bij het doorgronden van de uitdagingen waar uw bedrijf mee te maken heeft, en bij het ontdekken van wat uw data kan betekenen.

Ons team specialiseert zich in data analyses op het gebied van demografie, milieu, politiek, economie, en het sociale vlak, en hun prognoses.

Door gebruik van slimme oplossingen en nieuwe technologieën visualiseren we uw data op een gebruiksvriendelijke en makkelijk leesbare manier.

Dashboards

StraTopo creëert een dashboard van uitstekende kwaliteit, afgestemd op de klant en zijn wensen. Uw bedrijf kan een informatiebeheertool krijgen om visuele prestatie-indicatoren (KPI’s), metrische gegevens en belangrijke gegevenspunten visueel te volgen, te analyseren en weer te geven om de gezondheid, voortgang en veranderingen van een bedrijf, afdeling of specifiek proces te volgen.

Probeer ons!

Onze dashboards verbinden u met bestanden, bijlagen, services en API’s, en aan de oppervlakte worden al deze gegevens weergegeven in de vorm van tabellen, lijndiagrammen, staafdiagrammen en meters. Een gegevensdashboard is de meest efficiënte manier om meerdere gegevensbronnen bij te houden, omdat het een centrale locatie biedt voor bedrijven om de prestaties te bewaken en te analyseren.

Prognose voor 2040

Via data analyse en visualisatie in GIS geven we u inzichten in data, zoals patronen, relaties en situaties, waarmee u slimmere keuzes kunt maken in de ruimtelijke ordening.

Analyseer bevolking op gender, leeftijd, en interessegebieden. Maak prognoses en een verscheidenheid aan mogelijke scenarios voor verbetering van uw studies en keuzes.

Toons de groei en krimp van de bevolking van elke gemeente in Nederlands geprojecteerd tot 2040.

StraTopo werkt aan data-projecten voor openbaar vervoer.

Dit heeft geleid tot inzichten in het gebruik van verschillende vervoersmiddelen op bepaalde verbindingen. In welke mate gebruiken mensen welke verbinding, bijvoorbeeld, bus in verhouding tot auto, trein, gedeelde taxi of fiets?

Hieruit kwam een initieel inzicht in welke verbindingen zich lenen voor meer busverkeer.

We hebben aan projecten gewerkt waarbij we ons voornamelijk richten op relaties tussen gemeenten.

Hieruit werd duidelijk dat één van de stedelijke gemeenten een relatief hoog percentage van autoverkeer had ten opzichte gedeeld (openbaar) vervoer. Hier dient zich een interessant onderzoeksgebied aan, om te kijken of gedeeld vervoer een grotere rol kan gaan spelen.

Wilt u meer weten? Schrijf ons via de contactpagina of via s.reulen@stratopo.nl