Cases

Ontdek hoe StraTopo bedrijven hielp bij het oplossen van hun geo-gerelateerde technologische problemen en het uitbesteden van hun innovatie-R&D
Webservices die uw geoportaal naar een hoger niveau tillen!

Onze partner AGEL adviseurs, nu onderdeel van Stantec, iimplementeerde StraTopo’s Isochrone API in hun YGIS geo-portal. Isochroon API-toevoeging geeft inzicht in bereikbaarheid van faciliteiten en adressen binnen 5, 10, 15, 20, 25 of 30 minuten.

StraTopo heeft een hackathon gewonnen door een optimaal systeem van pakketophaalpunten te maken op basis van bereikbaarheidsdata

Door samenwerking in ”Buurt van de Toekomst” met AGEL adviseurs, hebben we een nauwkeurige heatmapping-oplossing gecreëerd om de locaties van een “koele” omgeving en de bereikbaarheid ervan te bepalen vanaf adressen in elk gebied.

Bicycle accessibility primary schools

Voor basisscholen in Noord-Brabant hebben we gegevens aangeleverd met het verzorgingsgebied van elke school en zijn de fietsreistijden in kaart gebracht met behulp van de Mass Traveltime API.

StraTopo genereerde data en creëerde een softwaretool in het BOD-concept ontwikkeld door de Breda University of Applied Science.

 
Prognose voor 2040

In dit project heeft Stratopo een projectie gemaakt van de Nederlandse bevolking in 2040. Het resultaat is verzameld door middel van data-analyse, inzicht en visualisaties in GIS.

Voor verschillende klanten leveren wij bereikbaarheidsdata, dataverrijking, datamodellering en visualisaties op aanvraag via onze StraTopo API.

Ontdek onze geo-projecten op maat, waarvan de expertise uw producten kan verbeteren

Voor een van onze klanten hebben we een Machine Learning model gebouwd voor het identificeren van referentiegebouwen in het kader van waardering van onroerend goed.

YGIS is een applicatie waarmee geo-informatie in de juiste context kan worden beoordeeld. Voor partner AGEL adviseurs onderhouden wij het YGIS geoportaal en breiden wij de functionaliteit op verzoek uit.

StraTopo heeft als sparringpartner met AGEL adviseurs de ontwikkeling van het ‘Wijken van de Toekomst‘ concept ondersteund en geografische (koelte)inzichten geleverd.

StraTopo biedt vastgoedklanten inzicht in locaties en hun bereikbaarheid, evenals statistieken zoals demografie, economie en meer om hen te helpen de beste zakelijke beslissingen te nemen.

Consortium Simtelligence met StraTopo aan het hoofd, samen met Amsterdam Data Collective en Logistics Community Brabant is geselecteerd om deel te nemen aan fase 1 van AI4Cities

Openbaar Vervoer en Dataprojecten

Met dit project heeft Stratopo nieuw inzicht gekregen in het gebruik van verschillende manieren van vervoer op specifieke vervoersverbindingen. Met als resultaat de identificatie van verbindingen met de meeste potentie voor meer busvervoer.


Relaties tussen Gemeenten

Uit onze analyse blijkt dat stedelijke gemeenten een hoger percentage autoverplaatsingen hebben dan verbindingen met gedeelde mobiliteit. Zo zou verder kunnen worden beargumenteerd dat gedeelde mobiliteit een grotere rol zou kunnen spelen.